Denk mee….. Klankbordgroep GVVP

De gemeente Borger-Odoorn werkt aan een nieuw gemeentelijk verkeer- en vervoersplan (GVVP). Daarin staat omschreven hoe we omgaan met zaken als wegen, fietspaden, parkeren en verkeersveiligheid. Natuurlijk willen we graag weten hoe u als verkeerdeelnemer over deze onderwerpen denkt.
Laat het ons weten
Misschien zijn er locaties in de gemeente die u onveilig vindt, of hebt u idee├źn voor verbetering van een verkeerssituatie. Van 2 tot en met 20 april kunt u dat laten weten via www.borger-odoorn.nl/verkeer. Hier kunt u op de kaart een locatie aanwijzen en daar commentaar bij geven. U kunt uw input voor het verkeersbeleid ook per brief naar ons sturen, onder vermelding van GVVP. Via onze website en deze rubriek in Week in Week uit laten we weten wat we met de opbrengst hebben gedaan.
Klankbordgroep
We hebben ook een klankbordgroep voor het GVVP opgericht die ons adviseert. In de klankbordgroep zijn de diverse dorpsverenigingen vertegenwoordigd. Zij denken mee over een aantal specifieke onderwerpen zoals wegencategorisering, fietsstructuur en landbouwverkeer.